Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tészta előnye, hogy hűtőben lehet tartani, és amikor megkívánjuk süthetünk belőle!
Rendesméretű kelesztőtálhoz a hozzávalók:
1 kg finom liszt
1 kefír
5 dkg élesztő
1 nagyobb tojás
fél liter tej
só ízlés szerint
(1 kg liszthez, én egy ek-lal teszek)
Az élesztőt a tej egy részével, kevés cukorral felfuttatjuk. A hozzávalókat összedagasszuk, úgy hogy a tejet fokozatosan adjuk hozzá. Finom liszt esetén nem kell a fél liter tej. A tészta ne legyen se kemény, se lágy! Tetejét megolajozzuk, és ráhelyezzük a tál tetejét, majd hűtőbe rakjuk. Három óra elteltével már lehet belőle sütni, és utána akkor, amikor megkívánjuk, míg tart, azért jó!
Lehet tejföllel, rá sattal, vagy fokhagymásan fogyasztani. Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!