Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Hölgyek!
Mivel klubunk vegyes témakörű klub, úgy gondolom bemutathatunk finom és könnyen elkészíthető ételeket, süteményeket.
Ti is írjatok le olyan ételrecepteket, amiket jónak és finomnak tartotok! Köszönöm!
SPORT SZELET
Hozzávalók: 25 dkg margalin
40 dkg cukor
2 dl tej
4 ek. kakaópor
1 rumaroma
30 dkg darált dió
1/2 kg darált keksz
1 tortabevonó csoki. ( 100 gr-os )
Egy normál méretű tepsibe szütőpapírt rakun, hogy a két széle magasabb legyen a tepsinél, mert ki kell emelni a süteményt a tepsiből.
A tejet, cukrot, kakaóport és a margalint felforraljuk. Utána belekeverjül a kekszport, diót és a rumaromát. Ha jól összekevertük, a kibélelt tepsibe rakjuk, és kézzel egyenletesen eltapsikoljuk.
Én az elegyengetéshez használok egy papírhengert, amin korábban alufólia volt.
Olyan szélesre vágtam, mint a tepsi, és ezzel könnyebb elhengergetni!
Hidegre tesszük, ha kihült leöntjük a bevonóval, és hűtőbe rakjuk.
A csokit gőz fölött 4 ek. étolajjal felolvasztjuk, és ráöntjük, majd a tepsit mozgatva egyenletesen elterítjük.
Felvágás előtt, a sütőpapír széleit fogva kiemeljük a vágódeszkára, és felszeleteljük.
Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!