Tartalmas élet: blog

Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 411 fő
  • Képek - 573 db
  • Videók - 643 db
  • Blogbejegyzések - 730 db
  • Fórumtémák - 25 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 411 fő
  • Képek - 573 db
  • Videók - 643 db
  • Blogbejegyzések - 730 db
  • Fórumtémák - 25 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 411 fő
  • Képek - 573 db
  • Videók - 643 db
  • Blogbejegyzések - 730 db
  • Fórumtémák - 25 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 411 fő
  • Képek - 573 db
  • Videók - 643 db
  • Blogbejegyzések - 730 db
  • Fórumtémák - 25 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

ÖTVENEN TÚLIAK KLUBJA hírei

 VITAMINOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS RENGETEG ROST: ERRE VAN MOST SZÜKSÉGE A SZERVEZETNEK, AMELY KI VAN ÉHEZVE A "ZÖLD" ÍZEKRE!!!

 

 network.hu

 HÓNAPOS RETEK: FITTÉ TESZI A GYOMROT

 

Ez az egyik legjobb immunerősítő és salaktalanító zöldség. C-vitamin, mustárolaj és egyéb illóolajok találhatók benne, ezek hatékonyan támogatják az epetermelést és -ürítést, így segítve az emésztést. A retek a bélmozgást is serkenti, fertőtlenítő hatása miatt pedig különösen jó szolgálatot tesz a bélflórát károsító baktériumokkal és gombákkal szembeni harcban. 

 

 network.hu

RÉPA: ÓVJA A SZEMET

 

Minél erősebb a színe, annál magasabb a bétakarotin - tartalma.

Tovább 

 

 

A SOK ROSSZ, A KEVÉS JÓ!

A szakértők szerint a mértékletes alkoholfogyasztás, pl. a napi 0,5 - 2 dl-nyi jó minőségű vörösbor elfogyasztása, pozitív hatással van a szervezetre, a sok ital azonban rombolja a testet. A túlzott alkoholfogyasztással kapcsolatba hozható egészségkárosodások, például a májzsugor, hasnyálmirigy-gyulladás, epilepszia, polineuropátia, szívbetegség, szexuális zavarok, táplálkozási hiányosságok és a rák.

 

ELVÁLASZT A CSALÁDTÓL!

Tovább 

 

network.hu

 

Kosztolányi Dezső: Húsvét

 

Már kék selyembe pompázik az égbolt,
tócsákba fürdenek alant a fák,
a földön itt-ott van csak még fehér folt,
a légen édes szellő szárnyal át.

Pöttön fiúcskák nagyhasú üvegbe
viszik a zavaros szagos vizet,
a lány piros tojást tesz el merengve,
a boltokat emberraj tölti meg.

S míg zúg a kedv s a víg kacaj kitör,
megrészegül az illaton a föld,
s tavasz-ruhát kéjes mámorban ölt -

kelet felől egy sírnak mélyiből,
elrúgva a követ, fényes sebekkel
száll, száll magasba, föl az isten-ember.

Tovább 

network.hu

 CSODÁK CSODÁJA

Tavasszal mindig arra gondolok,
hogy a fűszálak milyen boldogok:
újjászületnek, és a bogarak,
azok is mindig újra zsonganak,
a madárdal is mindig ugyanaz,
újjáteremti őket a tavasz.

A tél nekik csak álom, semmi más,
minden tavasz csodás megújhodás,
a fajta él, s örökre megmarad,
a föld őrzi az életmagvakat,
s a nap kikelti, minden újra él:
fű, fa, virág, bogár és falevél.

Ha bölcsebb lennék, mint milyen vagyok,
innám a fényt, ameddig rám ragyog,
a nap felé fordítanám arcomat,
s feledném minden búmat, harcomat,
élném időmet, amíg élhetem,
hiszen csupán egy perc az életem.

Tovább 

Olvasd végig!!!

Johns Hopkins Update - Fontos hírek 

Azután, hogy évekig azt mondták az embereknek, hogy  a KEMOTERÁPIA  az egyetlen módja annak, hogy megpróbálják megszüntetni a daganatokat (a kulcsszó  a 'megpróbálják'), a JOHNS HOPKINS kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is

Friss hírek a rákról
a Johns Hopkins kutatóintézettől: 

1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, 

amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik.

Tovább 

Fokhagyma - fűszer vagy orvosság?

Fokhagyma - egyike a legrégebbi gyógynövényeknek, minden civilizációban népszerű volt 5 000 évre visszamenőleg. A fokhagyma gyógyhatását, átható illatát, valamint erős ízét ismerték és értékelték már az ókorban is. Az utóbbi évtizedekben a korszerű orvostudomány intenzíven kutatja a fokhagyma hatékonyságát. Úgy tartjuk: a legegészségesebb zöldségféle a legszélesebb hatókörrel.

·         széles hatókörű, kiváló gyógyhatású,

·        fő feladata: javítja az érrendszert és az emésztést,

·        antibiotikus hatása van,

·        több, mint 200 féle, biológiailag aktív elemet tartalmaz, ideértve a vitaminokat, ásványi sókat, aminosavakat és az enzimeket is,

·        a fokhagyma legjelentősebb aktív összetevője az alicin erős antibiotikum hatásával (jelen van a fokhagymát tartalmazó készítményekben).

Tovább 

Valószínűleg ez volt az első magyar nyelvű internetes leírás a Butejko légzéstechnikáról!

Az asztma valóban gyógyítható

Butejko professzor gyógytechnikájának ismertetése

Mi is ez a módszer?
Egy ukrajnai származású orvos-professzor, név szerint Konsztantin Pavlovics Butejko (az interneten 'Buteyko'-ként terjedt el) nevével fémjelzett asztma-gyógyító módszerről szeretnék tájékoztatást adni. Ez a lélegzést visszatartó gyógytechnika kizárólag az ő érdeme

Tovább 

HOZZÁVALÓK: - 60 dkg liszt

                            - 60 dkg túró

                            - 50 dkg vaj vagy margalin

                            - 2 ek. só

TETEJÉRE:        - tojás

                            - reszeltsajt

Összegyúrjuk az anyagokat, 2 x hajtogatjuk, majd kinyújtjuk és kiszaggatjuk, megkenjük tojással, megszórjuk reszeltsajttal és nagy lángon megsütjük.

Utolsó hozzászólás

Juhász Istvánné üzente 15 éve

Köszönöm a jó receptet.

Tovább 

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS PÉNZTÁRCA KÍMÉLET A HÁZTARTÁSOKBAN:

  

   1. Hőszigetelt nyílászárókkal sok fűtésenergiát takaríthatunk meg.

   2. A drága légkondícionáló helyett redőnyt használva, nyáron 5 fokkal hűvösebb a lakás.

   3. Egyik szobában se égessünk fölöslegesen lámpákat!

   4. Folyó vízben soha ne mosogassunk!

   5. A szemetet szelektívizáljuk!

   6. Vásárlásokhoz vigyünk táskát, ne fizessünk a zacskókért,  amivel a környezetet is károsítjuk!

Tovább 

A tészta előnye, hogy hűtőben lehet tartani, és amikor megkívánjuk süthetünk belőle!

Rendesméretű kelesztőtálhoz a hozzávalók:

                                                                                1 kg finom liszt

                                                                                1 kefír

                                                                                5 dkg élesztő

                                                                                1 nagyobb tojás

                                                                              fél  liter tej

                                                                              só ízlés szerint 

 (1 kg liszthez, én egy ek-lal   teszek)

 

Az élesztőt a tej egy részével, kevés cukorral felfuttatjuk.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu